Het is uiteraard mogelijk om zalen te huren voor verschillende gelegenheden. De Bogerd beschikt over tien zalen: de Theaterzaal, de Boudewijn de Grootzaal, de foyer en diverse vergaderzalen. Hieronder treft u meer informatie aan.

De locatie de Bogerd / Agora Theater beschikt namelijk over voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer. U kunt gebruik maken van meerdere zalen tegelijk en de foyer is ook beschikbaar. Alle zalen zijn voorzien van gratis WiFi en wij verzorgen uiteraard de koffie en thee. In alle zalen hebben wij een beamer met groot scherm. Er zijn mogelijkheden tot het verzorgen van een uitgebreide lunch tot aan lekkere hapjes bij de borrel. Wij zorgen er graag voor dat uw verblijf uitstekend verloopt en u met een goed gevoel naar huis gaat.

Mocht u interesse hebben of meer willen weten, dan kan u contact opnemen met de Bogerd – mail naar monique@bogerddruten.nl, bel naar 0487 – 517127 of kijk op onze website www.bogerddruten.nl

Theaterzaal
De theaterzaal van de Bogerd heeft een zitcapaciteit van 250 personen. De zaal is voorzien van een inklapbare, oplopende tribune met comfortabele stoelen. Zonder tribune kunnen we een zaalopstelling met zitplaatsen creëren voor 400 personen. Hiernaast is de theaterzaal geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals een bedrijfsfeest met live band of dj, een beurs of galadiner.

Het is ook mogelijk om in samenwerking met Agora Theater regionale samenwerkingen aan te gaan. Denk hierbij aan een kooroptreden, of bijvoorbeeld een toneeluitvoering o.i.d. Wanneer er wordt samengewerkt is het mogelijk dat de tickets verkocht kunnen worden vanuit Agora Theater, wij regelen dan de verkoop voor u. Daarnaast is het dan ook in overleg mogelijk om in de theatergids te staan, welke eenmalig per seizoen uitkomt. Voor meer informatie mail naar natalie@agoratheater.nl of bel naar 0487 – 515779.