Hap & Stap Arrangement

De Hap & Stap arrangementen zijn inmiddels een begrip geworden. Al een aantal jaren werken wij met succes samen met de Bogerd om u een compleet avondje uit te bieden. De geselecteerde voorstellingen voor de Hap & Stap:

  • The Wanderes Play Elvis – vrijdag 13 oktober
  • Rob Scheepers – vrijdag 27 oktober 
  • Brucified – zaterdag 4 november
  • Jay Francis – zaterdag 3 februari 
  • The Story of the Cats – dinsdag 6 februari 
  • Guido Weijers – donderdag 7 maart 
  • René van Meurs – zaterdag 25 mei 

Uw avond uit begint goed met een hapje in de sfeervolle foyer van de Bogerd. Voorafgaand aan een aantal geselecteerde voorstellingen geniet u alvast van elkaars gezelschap en het lekkere eten.

Het Hap & Stap menu bestaat uit een 3 gangen theater buffet. Dit alles voor een plezierige prijs van €25,50 per persoon, exclusief drank. De aanvang van het diner is 18.00 uur. Wij zullen ervoor zorgen dat u op tijd klaar bent om te gaan genieten van de voorstelling.

Het makkelijkste reserveert u als u uw kaarten bestelt. Maar mocht u nu na het bestellen toch nog Hap & Stap willen bestellen, dan kunt u altijd bellen naar het theater of een mail sturen.

Voor iedere Hap & Stap moeten we minimaal 8 personen hebben om doorgang te kunnen laten plaatsvinden. Bij annulering hoort u uiterlijk 5 dagen voor aanvang van ons.   

Reserveren kan uiterlijk tot een week van te voren. 

Groepsarrangementen

Tot de mogelijkheden behoren ook groepsarrangementen, personeelsuitjes en kinderfeestjes op maat. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Agora-Cadeaubon

Bent u op zoek naar een speciaal cadeau? Een cadeau om familie, vrienden of kennissen een bijzondere, gezellige of verrassende avond theater te geven? Denk eens aan de Agora-Cadeaubon!

Dit originele cadeau is in ieder willekeurig bedrag (vanaf € 5,00 t/m € 50,00) verkrijgbaar bij ons theater. De Agora-Cadeaubon is tevens onbeperkt geldig en is een geldig betaalmiddel uitsluitend in ons theater. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Podium Cadeaukaart

Met de Podium Cadeaukaart kan de ontvanger in ons theater kaartjes kopen voor een voorstelling. De Podium Cadeaukaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. In ons theater is het mogelijk om de Podium Cadeaukaart aan te schaffen.

Vragen

Als u nog vragen hebt over de wijze van bestellen, over de voorstellingen of andere theaterzaken, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0487-  515779. Ook kunt u ons per email bereiken: info@agoratheater.nl.