Tickets bestellen
Via deze website kunt u snel en eenvoudig tickets bestellen. U ziet direct of er kaarten beschikbaar zijn en welke stoelen u kunt kiezen. Het is dus 24 uur per dag 7 dagen in de week mogelijk om online tickets te bestellen via onze website. Na het invullen van uw bestelling, kiest u voor e-tickets, afhalen aan de kassa of tickets die u opgestuurd krijgt en daarna uw betaalwijze. Op onze website geven wij ook meer informatie over de artiest, maar er zijn ook leuke weetjes of wijzigingen te vinden.

Betaalmogelijkheden
Uw tickets online betalen, kunt u eenvoudig doen via IDEAL. U ontvangt na betaling direct uw e-tickets in uw mailbox. Daarnaast blijft het natuurlijk mogelijk om contant, met de pin,

Podium Cadeaukaart en Agora Cadeaubon te betalen aan de kassa. Online is het niet mogelijk om met cadeaubonnen te betalen, u kan dan telefonisch kaarten reserveren. Met ingang van 01-05-2019 zal incasso niet meer gebruikt gaan worden.

Prijzen
Wanneer er bij een voorstelling maar één prijs vernoemd is, wil dat zeggen dat kaarten alleen tegen de normale prijs worden verkocht. Voor de overige kaarttypes, verwijzen we u graag naar de betreffende pagina’s.

CJP-pas
De CJP-pas is voor jongeren een ideale pas om ook bij theaters extra korting te kunnen krijgen. Betreffende kaart is ook bij Agora geldig. Scholieren, waaronder ook vele groepen van het Pax Christi College, krijgen deze pas via de school. 

Wanneer u het aantal kaarten gaat kiezen online, ziet u de verschillende prijssoorten staan. 

65+ Korting
Het Agora Theater geeft mensen van 65 jaar en ouder op vertoon van hun identiteitsbewijs korting bij bepaalde voorstellingen.

Wanneer u het aantal kaarten gaat kiezen online, ziet u de verschillende prijssoorten staan.

Servicekosten
Per bestelling bedragen de servicekosten voor internetbestellingen €1,00 per kaart en voor bestellingen aan de kassa € 1,20 per kaart, allebei met een maximum van €12,00. Voor abonnementhouders worden er geen servicekosten bij de eerste bestelling in rekening gebracht. De verzending van e-tickets is gratis. Mocht u toch graag de tickets thuis gestuurd krijgen dan is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor rekenen wij €3,00 verzendkosten.

Rolstoelplaatsen
Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via tel. 0487-515779.
Per voorstelling zijn er standaard twee rolstoelplaatsen en twee begeleidersplaatsen beschikbaar. Let op, tijdig te reserveren.

ABONNEMENT
Uit het aanbod van dit seizoen kunt u een abonnement samenstellen van minimaal 4 voorstellingen. Voor abonnementhouders zijn er bij een aantal voorstellingen speciale prijzen van toepassing. Abonnementhouders hebben als eerste de keuze om voorstellingen te boeken. Hierdoor heeft u de eerste stoelkeuze bij voorstellingen. Er wordt gewerkt met stoelnummering, dus hoe eerder u bestelt des te meer keuze u heeft voor uw gewenste plaats. Daarnaast hoeft u als abonnementhouder bij het ruilen van kaarten geen wijzigingskosten te betalen en betaalt u geen servicekosten bij de eerste bestelling. 

Kaarten die u na uw eerste bestelling van dit seizoen extra bestelt, tellen niet mee voor het abonnement. Als u als abonnementhouder voor een bepaalde voorstelling extra kaarten wilt bestellen, dan vallen deze onder de vrije verkoop. Die zijn dan zonder abonnementkorting. Per seizoen word je opnieuw abonnementhouder.

VRIJE VERKOOP
Het is uiteraard mogelijk om losse kaarten te kopen in plaats van een abonnement. Dit is van toepassing als u minder dan 4 voorstellingen in één keer afneemt.

START VERKOOP ABONNEMENTHOUDERS EN VRIJE VERKOOP
Op zaterdag 20 mei om 12.00 uur start de voorverkoop voor de abonnementhouders.
Op zaterdag 27 mei om 12.00 uur start de vrije verkoop.

U kunt uw kaarten online bestellen via www.agoratheater.nl. Liever aan de balie van het theater bestellen? Dat kan uiteraard ook. Wij zijn op 20 en 27 mei van 12.00 tot 14.00 uur aanwezig in de Bogerd om alle vragen te beantwoorden en uw reserveringen te plaatsen. Voor meer informatie kijk op www.agoratheater.nl.

Stoelnummering
Wanneer u een kaartje gaat kopen, kiest u een stoel in de zaalplattegrond. 

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via tel. 0487-515779.

Zaalplattegrond

Rij 11 is een bijzet rij, net als onze voorzet rijen A en B. Deze verkopen wij pas als de zaal helemaal vol is. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand op rij 1 zit en toch niet helemaal vooraan.

Annuleren
Gekochte tickets kunnen tot vier dagen voor de voorstellingsdatum worden geannuleerd voor een voucher (minus servicekosten). Per kaart wordt er in bovengenoemde gevallen €1,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Voor abonnementhouders gelden geen wijzigingskosten. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Bij een uitverkochte voorstelling kunnen de kaarten worden doorverkocht aan gasten op de wachtlijst. Indien uw tickets met succes worden doorverkocht ontvangt u het bedrag minus administratiekosten via een voucher retour. 

Vragen

Als u nog vragen hebt over de wijze van bestellen, over de voorstellingen of andere theaterzaken, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0487-  515779. Ook kunt u ons per email bereiken: info@agoratheater.nl.