Tickets bestellen

Via deze website kunt u snel en eenvoudig tickets bestellen. U ziet direct of er kaarten beschikbaar zijn en welke stoelen u kunt kiezen. Het is dus 24 uur per dag 7 dagen in de week mogelijk om online tickets te bestellen via onze website. Na het invullen van uw bestelling, kiest u voor e-tickets of tickets die u opgestuurd krijgt en uw betaalwijze. Op onze website geven wij ook meer informatie over de artiest, maar er zijn ook leuke weetjes of wijzigingen te vinden.

Betaalmogelijkheden

Sinds dit seizoen is het mogelijk om via IDEAL uw tickets online te betalen. U ontvangt na betaling direct uw e-tickets in uw mailbox. Daarnaast blijft het natuurlijk mogelijk om contant, met de pin, Podium Cadeaukaart en Agora Cadeaubon te betalen aan de kassa. Online is het niet mogelijk om met cadeaubonnen te betalen, u kan dan telefonisch kaarten reserveren. Met ingang van 01-05-2019 zal incasso niet meer gebruikt gaan worden.

Prijzen

Wanneer er bij een voorstelling maar één prijs vernoemd is, wil dat zeggen dat kaarten alleen tegen de normale prijs worden verkocht. Voor de overige kaarttypes, verwijzen we u graag naar de betreffende pagina’s

CJP-pas

De CJP-pas is voor jongeren een ideale pas om ook bij theaters extra korting te kunnen krijgen. Betreffende kaart is ook bij Agora geldig. Scholieren, waaronder ook vele groepen van het Pax Christi College, krijgen deze pas via de school. 

Wanneer u het aantal kaarten gaat kiezen online, ziet u de verschillende prijssoorten staan. 

65+ Korting

Het Agoratheater geeft mensen van 65 jaar en ouder op vertoon van hun identiteitsbewijs korting bij bepaalde voorstellingen.

Wanneer u het aantal kaarten gaat kiezen online, ziet u de verschillende prijssoorten staan.

Servicekosten

Per bestelling bedragen de servicekosten voor internetbestellingen €1,00 per kaart en voor bestellingen aan de kassa € 1,20 per kaart, allebei met een maximum van €12,00. Voor abonnementhouders worden er geen servicekosten bij de eerste bestelling in rekening gebracht. De verzending van e-tickets is gratis. Mocht u toch graag de tickets thuis gestuurd krijgen dan is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor rekenen wij €3,00 verzendkosten.

Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via tel. 0487-515779.

ABONNEMENT

Uit het aanbod in dit magazine kunt u een abonnement samenstellen van minimaal  5 voorstellingen. Voor abonnementhouders zijn er bij een aantal voorstellingen speciale prijzen van toepassing. Abonnementhouders hebben als eerste de keuze om voorstellingen te boeken. Hierdoor heeft u de eerste stoelkeuze bij voorstellingen. Dit seizoen wordt er gewerkt met stoelnummering, dus hoe eerder u bestelt des te meer keuze u heeft voor uw gewenste plaats. Daarnaast hoeft u als abonnementhouder bij het ruilen van kaarten geen wijzigingskosten te betalen en betaalt u geen servicekosten bij de eerste bestelling. 

Kaarten die u na uw eerste bestelling van dit seizoen extra bestelt, tellen niet mee voor het abonnement. Als u als abonnementhouder voor een bepaalde voorstelling extra kaarten wilt bestellen, dan vallen deze onder de vrije verkoop. Die zijn dan zonder abonnementkorting. 

VRIJE VERKOOP

Het is uiteraard mogelijk om losse kaarten te kopen in plaats van een abonnement. Dit is  van toepassing als u minder dan 5 voorstellingen in één keer afneemt.

START VERKOOP ABONNEMENTHOUDERS EN VRIJE VERKOOP

Op vrijdag 3 mei 2019 om 12.00 uur start de voorverkoop voor de abonnementhouders. Op woensdag 15 mei 2019 om 12.00 uur start de vrije verkoop. Dit seizoen is er geen bestelformulier te vinden in het magazine. Mocht u het toch minder prettig vinden om online uw kaarten te bestellen, dan staan vrijwilligers van het theater voor u klaar in d’n Bogerd om u te helpen met bestellen. Voor de voorverkoop zal dat op 3 en 4 mei zijn en voor de losse kaartverkoop op 15 en 16 mei, alle dagen van 12:00 uur tot 18:00 uur. 

Zaalplattegrond

Rij 11 is een bijzet rij, net als onze voorzet rijen A en B. Deze verkopen wij pas als de zaal helemaal vol is. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand op rij 1 zit en toch niet helemaal vooraan.

Stoelnummering

Nieuw dit seizoen is dat er gewerkt gaat worden met stoelnummering. Wanneer u een kaartje gaat kopen, kiest u een stoel in de zaalplattegrond. 

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via tel. 0487-515779.

Annuleren

Gekochte tickets kunnen tot vier dagen voor de voorstellingsdatum worden omgeruild voor een andere voorstelling van hetzelfde seizoen van een gelijke prijs of hoger met bijbetaling. Helaas vindt er geen restitutie plaats wanneer de nieuw gekozen voorstelling goedkoper is. Per kaart wordt er in bovengenoemde gevallen €1,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Abonnementhouders hoeven deze wijzigingskosten niet te betalen. (Bij uitverkochte voorstellingen kunnen de kaarten worden doorverkocht aan gasten op de wachtlijst. Indien uw tickets met succes worden doorverkocht ontvangt u het bedrag minus administratiekosten teruggestort op uw bankrekening.) Annuleren is helaas niet mogelijk.

Vragen

Als u nog vragen hebt over de wijze van bestellen, over de voorstellingen of andere theaterzaken, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0487-  515779. Ook kunt u ons per email bereiken: info@agoratheater.nl.