Voor het nieuwe seizoen 20/21 is er een coronabeleid van toepassing. De normale gang van zaken geldt hierdoor niet meer. Kijk voor het coronabeleid op deze pagina. 

Tickets bestellen

Via deze website kunt u snel en eenvoudig tickets bestellen. welke stoelen u kunt kiezen. Het is 24 uur per dag 7 dagen in de week mogelijk om online tickets te bestellen via onze website. Na het invullen van uw bestelling, kiest u voor e-tickets of tickets die u opgestuurd krijgt en uw betaalwijze. Op onze website geven wij ook meer informatie over de artiest, maar er zijn ook leuke weetjes of wijzigingen te vinden.

Betaalmogelijkheden

U kunt via IDEAL uw tickets online te betalen. U ontvangt na betaling direct uw e-tickets in uw mailbox. Daarnaast blijft het natuurlijk mogelijk om contant, met de pin, Podium Cadeaukaart en Agora Cadeaubon te betalen aan de kassa. Daarnaast is het mogelijk om vouchers online te verzilveren. De code van uw voucher vult u in bij de optie ‘Tegoed- of cadeaubon Inwisselen’. 

Online is het niet mogelijk om met cadeaubonnen te betalen, u kunt dan telefonisch of per mail kaarten reserveren. Met ingang van 01-05-2019 zal incasso niet meer gebruikt gaan worden.

Prijzen

Zolang het coronabeleid van toepassing is, is alleen de normale prijs in verkoop. Er zijn geen abonnementsprijzen en CJP of 65+ prijzen. 

Servicekosten

Per bestelling bedragen de servicekosten voor internetbestellingen €1,00 per kaart en voor bestellingen aan de kassa € 1,20 per kaart, allebei met een maximum van €12,00. Voor abonnementhouders worden er geen servicekosten bij de eerste bestelling in rekening gebracht. De verzending van e-tickets is gratis. Mocht u toch graag de tickets thuis gestuurd krijgen dan is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor rekenen wij €3,00 verzendkosten.

Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen hoeven zolang het coronabeleid van toepassing is niet apart gereserveerd te worden. Dit i.v.m. de ongeplaceerde zaal. 

Voor het nieuwe seizoen 20/21 is er een coronabeleid van toepassing. De normale gang van zaken geldt hierdoor niet meer. Kijk voor het coronabeleid op deze pagina.  

Dit seizoen is het programma opgedeeld in twee helften. Op 26 augustus komt het programma van de eerste helft van het seizoen uit. Omdat deze maanden er totaal 18 voorstellingen zijn, is er geen abonnement te koop. De tweede helft van het seizoen gaat later in verkoop zodra daar meer zekerheid over is. 

Komend half jaar is er dus alleen vrije verkoop. Deze start op zaterdag 29 augustus om 12.00 uur. Als u kaarten koopt op 29 of 30 augustus brengen wij geen servicekosten in rekening. 

START VRIJE VERKOOP

Zaterdag 29 augustus om 12.00 uur.

Vanwege het coronabeleid is het uitsluitend alleen mogelijk om online of telefonisch uw tickets te bestellen. De ticketbalie is gesloten. 

Voor het nieuwe seizoen 20/21 is er een coronabeleid van toepassing. De normale gang van zaken geldt hierdoor niet meer. Kijk voor het coronabeleid op deze pagina. 

Vanwege de 1,5m aanpassingen maken we komen half jaar gebruik van een ongeplaceerde zaal. U boekt uw tickets zonder stoelkeuze en op de avond zelf wordt u naar uw plek gewezen. We maken gebruik van de zaalopstelling zonder tribune.

Onderstaande geldt dus weer vanaf het moment dat de 1,5 beperkingen niet meer gelden. 

Zaalplattegrond

Rij 11 is een bijzet rij, net als onze voorzet rijen A en B. Deze verkopen wij pas als de zaal helemaal vol is. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand op rij 1 zit en toch niet helemaal vooraan.

Stoelnummering

Wanneer u een kaartje gaat kopen, kiest u een stoel in de zaalplattegrond. 

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via tel. 0487-515779.

Voor het nieuwe seizoen 20/21 is er een coronabeleid van toepassing. De normale gang van zaken geldt hierdoor niet meer. Kijk voor het coronabeleid op deze pagina. 

Coronabeleid:

Wij begrijpen dat een nieuw theaterseizoen en eventuele wijzingen m.b.t. het coronabeleid onzekerheid met zich meebrengen. Wij willen dan ook graag benadrukken dat het Agora Theater altijd de mogelijkheid tot restitutie zal aanbieden wanneer een voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd. Bestel dus gerust uw tickets en geniet van al het moois dat ons theater te bieden heeft.

Annuleren

Mocht u klachten hebben gerelateerd aan Covid19, dan kunt u tot 4 uur vooraf aanvang van de voorstelling uw kaartje annuleren. Voor deze annulering ontvangt u dan een voucher (excl. servicekosten).

Vragen

Als u nog vragen hebt over de wijze van bestellen, over de voorstellingen of andere theaterzaken, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0487-  515779. Ook kunt u ons per email bereiken: info@agoratheater.nl.