Theaterprogramma najaar 2020 bekend!

Beste theaterbezoeker,

Vandaag valt onze folder met het programma najaar 2020 bij iedereen op de deurmat in de gemeente Druten en West Maas en Waal. Mocht u een nee-ja sticker hebben, dan ontvangt u onze folder helaas niet. Maar niet getreurd, onze folder is ook digitaal te bekijken!

Aanstaande zaterdag 29 augustus start om 12:00 uur de verkoop voor het najaar 2020. Vanaf dat moment kunt u online uw tickets kopen via www.agoratheater.nl. Op zaterdag 29 augustus is bovendien onze ticketbalie geopend in D’n Bogerd. Van 12:00 tot 16:00 uur kunt u hier terecht om uw kaarten te kopen. Houd daarbij rekening met de 1,5 meter afstand en andere RIVM-richtlijnen.

De verkoop van het programma voorjaar 2021 start op een later moment. Als u kaarten koopt op 29 of 30 augustus betaalt u géén servicekosten. Er is nu géén abonnement te koop.

Bij het bestellen van uw tickets kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel selecteren zoals u gewend bent. Op de avond zelf verwijzen wij u naar uw plaats. Onze tribune wordt eruit gehaald en we plaatsen losse stoelen en tafels in onze zaal. U komt per bestelling met max. 2 personen naast elkaar te zitten. Bijvoorbeeld: met een boeking van 4 personen komt u 2 aan 2 te zitten. Dit i.v.m. de vaste zaalopstelling. Drankjes mogen nu ook mee de zaal in. Voor ieder bezoek ontvangen onze bezoekers een servicemail om er zo voor te zorgen dat iedereen van het coronabeleid op de hoogte is, met daarbij eventueel de laatste updates en/of wijzigingen.

Wij begrijpen dat een nieuw theaterseizoen en eventuele wijzingen m.b.t. het coronabeleid onzekerheid met zich meebrengen. Wij willen dan ook graag benadrukken dat het Agora Theater altijd de mogelijkheid tot restitutie zal aanbieden wanneer een voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd. Bestel dus gerust uw tickets en geniet van al het moois dat ons theater te bieden heeft.

Bekijk hier ons programma najaar 2020. Daarnaast een save the date voor het voorjaar 2021! 

 

Tot binnenkort in ons theater!
Team Agora