Afhandeling van afgelasten voorstellingen mrt/apr/mei bekend

We zijn inmiddels een tijdje verder in de zogeheten corona-periode. Een periode waarin wij druk bezig zijn geweest om de afgelasten voorstellingen van 20 maart t/m 17 mei af te handelen met als uitgangspunt nieuwe data. Hoe langer de periode aan bleek te houden, hoe meer wijzigingen erbij kwamen. Agenda’s van artiesten wijzigden, planningen moesten opnieuw worden bekeken en ga zo maar door. Inmiddels hebben alle 16 voorstellingen kunnen afhandelen.

Voor de voorstellingen van Showorkest Riverland, Leonie Meijer, Benjamin van de Velden, Therese Steinmetz, Loes Luca, David Bowie Tributeband, Op Sterk Water en de Boekeling hebben we helaas geen nieuwe inhaaldatum kunnen vinden voor seizoen 20/21. Deze zijn dan nu ook definitief geannuleerd. Sommige producties spelen volgend seizoen simpelweg niet, voor andere is het spelen met de 1,5 m maatregel niet rendabel of was het praktisch gezien niet mogelijk in de agenda.

Gelukkig hebben we ook voor aantal voorstellingen nieuwe data gevonden! Daar zijn wij erg blij mee.
The Billy Joel Experience is verplaatst naar 16 april 2021
Kiki Schippers is verplaatst naar 17 december 2020
Timon Krause is verplaatst naar 27 februari 2021
Anne & Lisa is verplaatst naar 30 april 2021
De Kleine Komedie is verplaatst naar 11 april 2021
Eva Crutzen is verplaatst naar 10 april 2020

Alle bezoekers hebben via de mail bericht ontvangen met daarin informatie over de afhandeling van kaarten. Iedereen heeft de tijd om tot 1 juli te reageren over de afhandeling. Bij geen reactie ontvangen bezoekers automatisch een voucher welke een jaar te verzilveren is.