Nieuwe corona-update!

UPDATE 16-2-22

We mogen weer volledig open! En daar zijn wij ontzettend blij mee!

Vanaf aanstaande vrijdag 18 februari mogen wij het theater weer op volledige capaciteit openen. De1,5 meter maatregel vervalt, waardoor onze tribune weer terugkomt. Heb je een ticket met stoelnummering gekocht, dan is deze weer geldig. De mondkapjes zijn niet meer verplicht en door de verruiming van de sluitingstijd (01.00 uur) is de nazit ook weer mogelijk. Het is nog wel verplicht om bij bezoek je coronatoegangsbewijs te laten zien. Na 24 februari vervalt ook die verplichting.

In de servicemail voorafgaand aan je bezoek informeren wij je nogmaals over de laatste updates.

Uiteraard zorgen wij er nog steeds voor dat je bezoek veilig is.

Tot snel in het theater!

 

UPDATE 26-1-22

We mogen weer onze theaterdeuren openen!  

We mogen open!! En wat zijn wij daar blij mee! Na 9 weken dicht te zijn geweest, mogen we jullie vanaf vandaag weer ontvangen. Daarnaast vinden we het extra leuk dat de horeca ook open mag en dat jullie vooraf de voorstelling weer een drankje in de foyer kunnen nuttigen.  

De maatregelen zorgen er wel voor dat we hier en daar wat aanpassingen moeten doen. Omdat de 1,5m maatregel terug is, wisselen we onze tribune weer in voor onze mooie tafels en stoelen. Zo kunnen we de afstand houden die gewenst is. Daarnaast zorgt het ervoor dat we ook minder bezoekers in onze theaterzaal passen. Ook moeten we onze deuren om 22:00 uur sluiten. De voorstellingen zullen waar nodig worden aangepast naar 90 minuten zonder pauze, zodat we om 22:00 uur het theater kunnen sluiten.  

Op dit moment zijn we in gesprek met de artiesten wat er mogelijk is, om er voor te zorgen dat de voorstellingen gewoon kunnen doorgaan. Kaarthouders van voorstellingen tot en met 20 februari worden zo snel mogelijk per e-mail op de hoogte gebracht van de desbetreffende voorstelling.  

We hebben er ontzettend veel zin in om jullie weer te ontvangen voor een heerlijk avondje uit! We zijn er klaar voor!  


UPDATE 14-1-22

Zojuist is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de theaters de deuren nog niet mogen openen. Wij blijven helaas langer dicht dan gepland. De sluiting geldt in ieder geval tot en met 25 januari 2022.

Alle kaarthouders voor de voorstellingen tot en met 25 januari ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie.


UPDATE 01-12-21

Helaas heeft de overheid op 26 november de maatregelen aangescherpt om verspreiding van het coronavirus te beperken. Dit betekent dat alle voorstellingen van Agora Theater zijn geannuleerd tot en met 19 december.

Samen met de impresario’s doen wij ons uiterste best om de voorstelling te verzetten naar een ander moment. Heeft u tickets voor een voorstelling die geannuleerd is? Zodra wij meer informatie hebben over de voorstelling die u zou bezoeken, hoort u van ons per mail. We doen ons uiterste best iedereen tijdig en volledig te (blijven) informeren.

Het is een puzzel om alles te verplaatsen, dus we hopen op uw begrip en geduld.


UPDATE 26.05.21

Het theater mag weer open! Ondanks dat we hier ontzettend naar uitgekeken hebben gaan wij in de zomerperiode nog niet open. Eind september beginnen wij met veel enthousiasme met een nieuw theaterseizoen! 

Mijn corona voucher is bijna verlopen.. wat nu? Veel van onze bezoekers hebben voor een voucher gekozen bij een geannuleerde of verplaatste voorstelling. Bedankt hiervoor! De vouchers zijn standaard een jaar geldig maar de vouchers die zijn uitgegeven wegens corona worden verlengd! Heeft u een voucher van ons ontvangen? Dan krijgt u hier per mail bericht over. 

Alvast bedankt voor uw geduld en begrip! 


UPDATE 25.03.21

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdagavond, blijven wij voorlopig nog gesloten. Wij gaan er vanuit dat we in september weer volledig open kunnen, maar hopen natuurlijk dat er al eerder mooie voorstellingen kunnen plaatsvinden in ons theater. Tot die tijd houden we vol en blijven we natuurlijk bezoekers informeren over de voorstellingen. We kijken enorm uit naar volgend seizoen! Stay tuned!


UPDATE 14.01.21

Beste theaterbezoeker, hoe gaat het met u? Deze week hebben we helaas vernomen dat het theater nog langer haar deuren moet sluiten. Hierdoor gaan de voorstellingen die gepland staan t/m 9 februari helaas niet door. Wij blijven echter ons uiterste best doen om theater naar u toe te brengen. Wij staan in nauw contact met de gezelschappen en zetten alles op alles om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden.

Wanneer nieuwe data bekend zijn, worden alle bezoekers die reeds kaarten hebben besteld voor de desbetreffende voorstelling persoonlijk per mail op de hoogte gebracht.


UPDATE 15.12.20

Helaas sluiten we weer onze deuren. Naar aanleiding van de landelijke maatregelen blijven de stoelen in ons theater de komende weken leeg. Alle voorstellingen t/m 19 januari proberen wij zoveel mogelijk te verplaatsen. Heb je tickets voor een van de voorstellingen in deze periode? Dan ontvang je zo snel mogelijk een bericht van ons! We vonden het jammer jullie niet te kunnen ontvangen maar we blijven vooruit kijken, zodra het weer kan en mag staan we weer voor jullie klaar!

We hopen jullie in 2021 weer te zien in ons theater!


UPDATE 18.11.20

We mogen weer open!! Wat zijn we blij dat we weer open mogen. Het waren ‘maar’ twee weken dat we de deuren moesten sluiten, maar we zijn er weer klaar voor. De komende tijd hebben we gelukkig nog een aantal voorstellingen op de planning staan. Voor iedere voorstelling is het natuurlijk nog steeds zo dat we de eerste 30 gekochte kaarten kunnen en mogen toelaten. We overleggen met iedere artiest wat mogelijk is.

Heeft u kaarten voor een voorstelling in 2020? Dan mailen wij u z.s.m. om u te informeren over het verloop van de voorstelling. We zijn druk bezig achter de schermen om de puzzel weer passend te maken en iedereen zoveel mogelijk te kunnen verwelkomen.

Bedankt voor uw begrip!

Natalie van der Aa
Agora Theater


UPDATE 01.10.20 

Lieve bezoekers,

We stonden aan het begin van een mooi, bijzonder en intiem theaterseizoen. Nog voordat het écht kon beginnen, wordt het alweer op zijn kop gegooid. Maar we laten ons niet zomaar door corona uit het veld slaan! We hebben helaas geen ontheffing gekregen om met meer dan 30 bezoekers in de theaterzaal te zitten.

Ondanks dat, gaan we gewoon open! We gaan door! We zijn het theater waar je terecht kunt in deze gekke tijd, een plek waar je kunt lachen en ontspannen en even weg van alles. We hebben een goed coronaprotocol, dus samen gaan we ervoor!

De maatregelen gelden in ieder geval voor de komende drie weken. Er zijn gelukkig heel veel bezoekers die al kaartjes hadden gekocht, alleen helaas hebben we door deze maatregelen niet voor iedereen plaats. We gaan het als volgt doen; de eerste 30 mensen die kaarten hadden gekocht, mogen komen. De overige helaas niet, maar worden wel op de reservelijst geplaatst.

Of u dus bij die 30 hoort of niet informeren wij u zo snel mogelijk per mail! Houd uw mail dus in de gaten.

Alvast bedankt voor uw geduld en begrip!

Natalie van der Aa
Agora Theater