Internationale theaterhit Wit Konijn, Rood Konijn!

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat de theaters voor het eerst hun deuren moesten sluiten en om hier bij stil te staan, wordt er wereldwijd 1 jaar na dato iets bijzonders gedaan.

Internationale theaterhit Wit Konijn, Rood Konijn

In theaters over de hele wereld gaan acteurs morgen, zaterdag 13 maart, het podium op om de kracht van theater te tonen. De tekst van het stuk ‘Wit Konijn, Rood Konijn’ zit in een verzegelde envelop. De acteur van het desbetreffende theater, opent ter plekke de envelop. Geheel onvoorbereid begint hij/zij aan een eerste lezing die tevens de definitieve uitvoering is.

Een gedurfd theatraal experiment wat ons herinnert aan de grensoverschrijdende kracht van theater. En u, u kunt hierbij zijn!

Via een livestream kunt u deel uitmaken van deze grootste, internationale theaterbeleving. Elk theater zal in zijn eigen tijdzone om 20.00u aanvang geven Wit Konijn Rood Konijn in hun eigen taal.  Zo kunt u Nederland o.a. kijken naar een aantal collega theaters:
Pieter Derks in Nijmegen
Rik Luijmes in Elst
Theo Maassen in Eindhoven
Rosa da Silva in Zwolle

En velen meer…

Een kaartje voor deze livestream kun u bestellen via het desbetreffende deelnemende theater. U ontvangt een aantal uren voor de voorstelling dan een mail met de link naar de livestream.

Wij wensen u veel plezier met dit bijzondere evenement en hopen u binnenkort weer te mogen begroeten in ons eigen theater.

Stay safe, stay positive.