Hoe gaat het Agora Theater om met het Coronavirus?

Update 24-03-2020
Op 23 maart jl. heeft de Nederlandse overheid de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken verlengd. Dat betekent dat alle voorstellingen van Agora Theater zijn afgelast tot 1 juni.

Samen met het boekingskantoor doen wij ons best om de voorstellingen te verzetten naar andere data. U kunt begrijpen dat het op dit moment erg druk is en daarom nog niet weten hoe wij deze bijzondere periode gaan invullen en/of oplossen. Hierdoor kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij vragen uw geduld hiervoor. Zodra wij meer informatie hebben over de voorstellingen, horen de bezoekers uiteraard van ons.

In deze unieke situatie van overmacht hopen we op uw begrip.
Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid toe in deze tijd. En vergeet niet, stay save and stay home!

Update 15-03-2020
Vandaag is bekend geworden dat alle horecagelegenheden de deuren moeten sluiten. Met deze reden sluiten d’n Bogerd & Agora Theater ook haar deuren tot 6 april. Alle voorstellingen die gepland staan tot 6 april worden uitgesteld. U kunt begrijpen dat de boekingskantoren zich hard inzetten om nieuwe data te vinden voor alle voorstellingen die hier mee te maken hebben. Hierdoor is het voor hen erg druk op het moment. Zodra wij meer informatie hebben over de voorstellingen die in deze periode plaatsvinden, worden de bezoekers op de hoogte gesteld. Samen met het boekingskantoor doen wij ons uiterste best om de voorstellingen te verzetten naar een ander moment. Voor nu sluiten wij tijdelijk onze deuren..

Alvast hartelijk dank voor uw begrip rondom deze situatie.
Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid toe in deze tijd.

Update 13-03-2020
Op dit moment zijn de voorstellingen op 20, 21 en 22 maart van Showorkest Riverland geannuleerd. In overleg met Riverland wordt er gezocht naar vervangende data voor de voorstellingen. De bezoekers zijn hierover geïnformeerd en zodra er meer bekend is, krijgen zij bericht. De voorstellingen van 26 maart Kiki Schippers – 27 maart Timon Krause – 28 maart Leonie Meijer gaan vooralsnog gewoon door. Voor deze voorstellingen blijven we ruim onder de grens van 100 bezoekers. Voorlopig zullen deze voorstellingen dan ook gewoon doorgaan. De kans bestaat echter dat de voorstellingen alsnog wordt geannuleerd of verplaatst, als wij hiertoe bericht ontvangen van de artiesten zelf, of als er nieuwe instructies komen van de Rijksoverheid. Uiteraard zullen wij de bezoekers van deze voorstellingen dan zo snel mogelijk informeren.

Update 12-03-2020
Naar aanleiding van de landelijk afgekondigde maatregelen door het kabinet en het RIVM over het Coronavirus in Nederland, worden alle evenementen met meer dan 100 personen in heel Nederland afgelast t/m dinsdag 31 maart. Dat geldt ook voor de voorstellingen van Agora Theater voor genoemde periode.

U zult begrijpen dat er op dit moment in Nederland veel tegelijkertijd wordt geannuleerd. Het is daarom voor ons helaas niet mogelijk om al meer informatie te geven over het eventueel verplaatsen van onze voorstellingen, dan wel de gang van zaken omtrent het aankoopbedrag. Zodra er meer bekend is, nemen wij contact op met onze bezoekers. Omdat er het aanstaande weekend geen Agora voorstellingen gepland staan, willen wij graag de tijd nemen het bovenstaande.

Wij danken u voor uw begrip.

Update 10-03-2020
Agora Theater volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, GGD en Gemeente Druten met betrekking tot het coronavirus. We zien voor nu dan ook geen noodzaak om de voorstellingen te annuleren. We instrueren onze medewerkers en vrijwilligers nadrukkelijk op hygiëne, en voorzien daarnaast van hygiënische handzeep. Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen, worden tijdig passende maatregelen getroffen.

Kan ik mijn tickets nu toch retourneren?
Agora Theater blijft voor nu de reguliere voorwaarden hanteren met betrekking tot het retourneren van tickets. Gekochte tickets kunnen tot vier dagen voor de voorstellingsdatum worden omgeruild naar een andere voorstelling. Daarbij wordt er €1,50 per kaart aan wijzigingskosten in rekening gebracht, voor abonnementhouders is deze wijziging gratis.

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die u én wij kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:

  • Was uw handen regelmatig.
  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Op de website van het RIVM lees je hier meer over.