Cultuur in de spotlight! – 26 september

CULTUUR IN DE SPOTLIGHT – 26 SEPTEMBER

Wie altijd al eens een kijkje in de keuken heeft willen nemen wat cultureel Maas en Waal allemaal te bieden heeft, krijgt nu een unieke kans bij het bruisende centrum de Bogerd. In samenwerking met theater Agora openen zij haar deuren voor iedereen. Doe mee met een gratis workshop musical- teken of beeldende kunst, probeer een instrument uit bij de instrumenten carrousel van de muziekschool, wordt een echte circusartiest bij circus Snor of bezoek één van de vele gratis voorstellingen in de theaterzaal.

VOORSTELLINGEN

Jong en oud kan deze dag kennis maken met de diversiteit aan voorstellingen van het Agora theater. Voor de kinderen is speciaal en eenmalig naar Druten gehaald, Hakim, bij het grote en kleine publiek bekend door zijn rol in Sesamstraat. Met de voorstelling Hakim op z’n best, brengt hij een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen! En wat dacht u van een heerlijk optreden van Riverland of de musicalvoorstelling Hakoena’s Mama Mia. Maar ook cabaret is onlosmakelijk verbonden met het Agora theater. Speciaal voor deze dag komt het welbekende cabaret duo Piepschuim, dus laat jezelf vollopen met energie en lach de opgekropte spanning uit je lijf met deze muzikale cabaretvoorstelling. Benieuwd naar het volledige programma; kijk dan op www.bogerddruten.nl

GRATIS REGISTREREN

Voor de voorstellingen die in de theaterzaal plaatsvinden kan je jezelf registreren. Registeren voor overige voorstellingen kan op de dag zelf. Om een prettig bezoek te garanderen voor alle aanwezigen zijn we gebonden aan een maximaal aantal bezoekers per voorstelling of workshop. Wil je dus zeker zijn van een gratis (Helaas kunnen wij de betalingsmodule niet omzeilen vandaar dat de ticketprijs €0,01 is) toegangskaart voor jouw favoriete voorstelling in de theaterzaal, registreer je dan vooraf. Registreer je hier.

OPEN VOOR IEDEREEN

Naast alle culturele activiteiten is uiteraard ook de horeca in de foyer geopend deze dag voor een heerlijk hapje en drankje. Dus, wie trek heeft in gezelligheid zie wij heel graag zondag 26 september.

Op deze dag werken wij met Coronatoegangsbewijzen. We vragen je bij binnenkomst jouw Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via Coronacheck.nl.