D’n Bogerd & Agora Theater Druten presenteren ☘️ De Binnentuin ☘️

D’n Bogerd & Agora Theater Druten presenteren ️ De Binnentuin

De grootste binnentuin van Maas en Waal komt tot leven! In september gaan we onze theaterzaal omtoveren tot “De Binnentuin”, een uniek sfeervol tuin terras! Het wordt een muzikale theater belevenis met fantastische artiesten! We hebben er zin in!

Geniet aan je eigen tafeltje, onder het genot van een hapje en een drankje van onze artiesten. U wordt per boeking aan een tafel geplaatst, houd daar rekening mee met boeken.

In samenwerking met D’n Bogerd heeft Agora een muzikale programmering neergezet. Deze muziekprogrammering staat los van het reguliere theateraanbod van het najaar 2020 wat morgen bekend wordt gemaakt. De kaartverkoop van de Binnentuin start op 25 augustus om 18.00 uur via www.agoratheater.nl.

 

Top2000 UNPLUGGED
Wij zijn vereerd dat we ons theaterseizoen kunnen aftrappen met de Top2000 UNPLUGGED op vrijdag 25 september!

Top2000 UNPLUGGED bestaat uit een drie-mans formatie die liedjes akoestisch ten gehore brengen uit de Top2000; Engels- en Nederlandstalig in speciale uitvoeringen. En natuurlijk worden er ook een aantal interessante feiten gemeld over enkele artiesten en Top2000 noteringen.

Marcel Mulders, Merijn Den Boer en Erik Verhoef brengen liedjes voor elk wat wils. Van Nirvana tot De Dijk, en van Elvis tot Muse, van The Eagles tot Bruno Mars. Beleef de mooiste akoestische pop, rock, blues en easy listening hits van diverse artiesten in een speciale cover uitvoering. Een heerlijke avond uit!

Top2000 UNPLUGGED  is vanaf 25 augustus 18.00 uur te boeken! Kaarten zijn voor €16,00 verkrijgbaar via www.agoratheater.nl.

Deze avond is tevens de allereerste voorstellingsavond van het seizoen. Daarom willen wij deze avond graag inzetten als een corona-test-voorstelling. Zo kunnen wij testen of ons beleid in de praktijk ook goed werkt. Wij stellen het zeer op prijs als u open staat om mee te denken met ons.

*deze voorstelling maakt deel uit van de muziekprogrammering De Binnentuin. Tevens is deze voorstelling een corona-test-voorstelling van het Agora Theater.