Vanaf 26 september heeft u bij een bezoek aan een voorstelling bij ons een Coronatoegangsbewijs nodig. Bij voorstellingen mét Coronatoegangsbewijs hoeft er geen afstand gehouden te worden en mag de capaciteit op 100%, mits vaste zitplaatsen. Wij vragen u bij binnenkomst om uw Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

Mondkapjesplicht 
Zodra uw coronatoegangsbewijs (QR code) + legitimatie gecheckt is, vervalt het mondkapjesplicht. 

Bij binnenkomst in het theater
Dit betekent voor jou als bezoeker dat je bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs dient te tonen, dat geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Via de CoronaCheck-app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code op je mobiele telefoon. Er zijn drie varianten van deze QR-code mogelijk:

  • Een vaccinatiebewijs nadat je volledig gevaccineerd bent.
  • Een negatieve testuitslag; maak via www.testenvoortoegang.org een afspraak voor een gratis coronatest. Deze negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn.
  • Een herstelbewijs dat je in de afgelopen zes maanden hersteld bent van corona.

Heb je geen mobiele telefoon of heb je de CoronaCheck-app niet op je telefoon? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via https://coronacheck.nl/nl/print/

Servicemail
In de servicemail die je standaard een paar dagen vooraf aan je bezoek aan ons theater ontvangt, herinneren we je hieraan ook nog. Mochten er nog zaken wijzigen, dan melden we dat in de servicemail.

Kan of wil je niet aan de voorwaarden van Testen voor Toegang voldoen, laat dit dan zo snel mogelijk, uiterlijk een week voor de voorstelling via e-mail aan ons weten.