Agora Theater viert feest en trakteert!
Om te vieren dat het theaterseizoen op 7 oktober van start gaat, organiseert Agora Theater een feestweek. De feestweek is van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober! Tijdens deze feestweek delen wij cadeautjes en traktaties uit! Wat delen we uit?

  • Bitterballen cadeaubon.
    Iedereen die tijdens de feestweek in de Bogerd komt, kan bij de bar een bitterballen cadeaubon ophalen. Deze is na afloop van een theatervoorstelling in het seizoen 22/23 in te leveren voor een portie bitterballen.
    Tip; loop gewoon eens binnen bij de Bogerd en haal de bon op.
  • Iedere dag kans op twee gratis theatertickets voor een voorstelling naar keuze. Laat tijdens de feestweek bij de bar je gegevens achter in onze grabbelton en maak kans op twee gratis theatertickets! Iedere dag trekken wij om 17:00 uur een lootje uit de grabbelton en maken de dagwinnaar bekend via social media.
  • VIP-theaterarrangement.
    Op vrijdag 7 oktober doen we er nog een schepje bovenop. Deze dag trekken wij 2 lootjes en het laatste lootje wint een VIP-theaterarrangement! Deze VIP winnaar krijgt een volledig verzorgde theateravond voor twee personen inclusief drankjes en hapjes. Keuze uit alle theatervoorstellingen inclusief hap & stap voorstellingen. Daarnaast word je door een luxe auto van De Waal Autogroep opgehaald en thuisgebracht.

 

Kom langs in de Bogerd en vier samen met ons feest!